har du någonsin hyrt en video?

Trevligt, då har vi redan träffats. Vår resa började tidigt 80-tal i en annan bransch, under annat namn; Bonver, och vi var marknadsledande inom videouthyrning. Under de kommande 30 åren så var vi störst i Norden på videouthyrning och distribution av film. År 2010 distribuerade vi över 60 miljoner filmer, men därefter förändrades marknaden snabbt i takt med att kunderna konsumerar film på annat sätt.

Detta tvingade oss till att vara flexibla, tänka i nya banor och framför allt ta vara på våra styrkor för att överleva. Vi hade etablerade relationer till kunderna, ett mindset om kvalitet, kundfokus och helhetskoncept som utgångspunkt. I detta växte idéerna om att skapa marknadens bästa kaffekoncept till Service- och Dagligvaruhandeln. På fyra år har vi nu byggt marknadens ledande kaffekoncept inom segmentet; Coffee Dreams, med hundratals maskiner runt om i Sverige.    

Ett kaffekoncept med fokus på den bästa helheten och kvalitén på så väl maskiner, service och bönor. Men vi insåg snart att något inte stämde, kvalitén på kaffet var ojämn och då bestämde vi oss för att starta vårt eget ekologiska rosteri, Gåshaga Kafferosteri. Idag är det Sveriges största ekologiska mikrorosteri under ledning av vår rostmästare Kaveh Azizian, tidigare svensk- och nordisk baristamästare. Vi arbetar enbart med ekologiskt specialkaffe och vi kan nu leverera marknadens färskaste, och enligt oss bästa, kaffe till kunderna. 

Kaffet har de senaste åren tagit över vårt fokus helt och hållet och från och med 2019 så har vi även bytt namn från Bonver Entertainment till Gåshaga Kafferosteri. Vi är nu inte bara en av Sveriges största mikrorostar utan erbjuder även via Gåshaga Kaffepartner marknadens mest spännande kaffelösningar. Från den lilla lösningen på kontoret till helhetslösningar för de största kedjorna.

Vi har tagit med oss mycket av våra lärdomar som marknadsledande inom film men vi är också ödmjuka för de förändringar som skedde. Dessa lärdomar tillsammans med brett kaffekunnande och koncepttänk gör oss till en uppstickare i kaffebranschen. Vi är, och tänker, inte riktigt som andra men det som driver oss är att kunna erbjuda en bättre kaffeupplevelse.

Vi vill utmana dåligt kaffe – det är en resa vi på Gåshaga bara påbörjat och som hela tiden drivs av jakten mot det bästa kaffet. Följ med på resan när vi utmanare de traditionella rostarna och maskinleverantörerna och möjliggör ett bättre kaffe till folket.

Cappuccino skum

Vill du veta mer om oss?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.